Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:251411
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

līdz šim bērni ar kustību un neiroloģiskām saslimšanām saņēma ārvalstīs. Piemēram, Latvija un centrs "Poga" ir vienīgā valsts Ziemeļeiropā, kur būs pieejama robotizētās gaitas ierīce G-EO Systems. Bet, protams, iespējas piedāvā rehabilitācijas centrs “VAIVARI”, SIA "Veselības centrs 4" piedāvā fizioterapeitu pakalpojumus pieaugušajiem kā arī plašu klāstu bērniem paredzētu nodarbību, kuras piedāvā arī centrs “Poga”. Ārzemēs ir pieejami līdzvērtīgi rehabilitācijas pakalpojumi, tie nav lētāki, atrašanās vietas ziņā ērtāki , tāpēc Latvijas iedzīvotājiem nav pieejamāki.

Piegādātāji- Lai tie, kas nevar atļauties centra medicīniskos pakalpojumus, to varētu tiek palīdzēts piesaistīt naudas līdzekļus. Piemēram, blogeris Rojs, organizē un informē cilvēkus par tradicionālo labdarības burgeru ballīti! Daļa no katra pārdotā burgera tiek novirzīta centra sniegto medicīnisko procedūru apmaksai, sadarbībā ar „Maxima” veikalu pircēji visā Latvijā tiek īpaši uzrunāti atbalstīt bērnu rehabilitācijas centru. Akcijas laikā iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties kādu no 382 akcijas produktiem, no kuriem daļa produkta summas tiks ziedota rehabilitācijas centram. Labdarības akcijā iesaistījušies 26 „Maxima Latvija” piegādātāji. Kā arī visos „Maxima Latvija” veikalos ir novietotas ziedojumu kastītes pie kasēm. Sadarbībā ar mūziķi Gati Irbi kopš 2016.gada katru gadu top albumi, kas tiek nodoti labdarībai. Pērkot digitālo albumu, atbalsts tiek sniegts atbalsts bērniem ar kustību traucējumiem. Iekārtas tiek pirktas no Vācijas, Šveices, ASV. Esošie darbinieki ieguva zināšanas Latvijas Medicīnas akadēmijā, Rīgas Stradiņa Universitātē, Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1381810
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties