Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:839376
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Altruisms un egoisms, pēc Konta domām, skar ģimenes pamatvienību. Viņš bija viens no daudzajiem, kurš tajā laikā uzskatīja, ka sievietes ir vājākas gan intelektuāli, gan par gribasspēku. Tās esot pārāk emocionālas. Viņu vieta esot sēdēt mājās un rūpēties par saliedētām attiecībām ar citiem cilvēkiem, kā arī rūpēties par tikumību.
Es tam pilnībā nepiekrītu!!! Mēs ļoti labi varam redzēt, kā daudzas sievietes dara vīriešu darbus. Kāpēc tas tā ir? Vienkārši arī mēs gribam nopelnīt maizīti. Agrāk sievietēm neļāva piedalīties olimpiskajās spēlēs, jo viņas, lūk, esot vājākas par vīriešiem, tad kāpēc mūsdienās tā nedomā. Vienkārši mēs esam pierādījušas to, ka nemaz tik stipri no vīriešiem neatšķiramies. Daudzi vīrieši ir pat vājāki par sievietēm. Pati sportoju tādā sporta veidā, kurš sieviešu vidū nav tik izplatīts. Bet es zinu, ka pēc dažiem gadiem mēs spēlēsim vīriešu līmenī, vienkārši vajadzīgs laiks.
Pēc Konta domām valsts ir vajadzība, lai sabiedrībā valdītu kārtība, lai aizsargātu privātīpašumus, cilvēku tiesības, drošību utt. Valsts izpilda noteiktas ekonomiskas, politiskas, morālas funkcijas. Morālās funkcijas, Konts domā, ka jāuzņemas baznīcai, tā nevar būt atdalīta no valsts.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties