Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:439111
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Daudzējādības veidi (KL 24.p.2.d.)
atkārtotība (KL25.p.)
vispārīgā- persona izdarījusi vismaz divus citu citam sekojošus laika ziņā nošķirtus jebkādus patstāvīgus nodarījumus un par tiem ir saglabājušās juridiskās sekas
speciālā- kad viena persona izdara divus vai vairākus noziedzīgus nodarījumus, kas paredzēti vienā un tajā pašā šā likuma pantā, vai arī divus vai vairākus noziedzīgus nodarījumus, kas paredzēti dažādos šā likuma pantos, ja atbildība par šādu atkārtotību paredzēta šajā likumā. Neietekmē kvalifikāciju. Viena veida noziedzīgi nodarījumi (KL 175.p.+KL 177.p.)vai arī tādi paši noziedzīgi nodarījumi (KL 175.p.). KL 181.p.
kopība (KL 26.p.)
ideālā- personas (viena darbība) izdarīts viens noziedzīgs nodarījums, kas atbilst vairāku, dažādu noziedzīgu nodarījumu sastāvu pazīmēm, piem., izvarošanas laikā vainīgais cietušo ir aplaidis ar kādu venerisko slimību.
reālā- personas izdarīti divi vai vairāki savstarpēji nesaistīti nodarījumi (pēc rakstura dažādi), kas atbilst vairāku dažādu noziedzīgu nodarījumu sastāvu pazīmēm, veido noziedzīgu nodarījumu reālo kopību. Piem., persona izdara zādzību un pēc kāda laika iesaistās kautiņā, kurā cietušajam nodara vidēja msaguma miesas bojājumus
recidīvs (KL 27.p.)- Noziedzīga nodarījuma recidīvu veido personas izdarīts jauns noziedzīgs nodarījums pēc šīs personas notiesāšanas par agrāk izdarītu noziedzīgu nodarījumu, ja sodāmība par to nav noņemta vai dzēsta.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1328067
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties