Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:865089
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.08.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Ir ļoti svarīgi pētīt noziedzības situāciju dažādos reģionos, lai savlaicīgi to varētu novērst. Es pētīšu noziedzības līmeni Preiļu rajonā, jo tur dzīvo mana ģimene un man ir interesanti, cik droši viņi var justies par savu īpašumu, kādi tam varētu būt cēloņi un ko var darīt, lai maksimāli pasargātu savu īpašumu no likuma pārkāpējiem un kas tiek darīts no tiesībsargājošo iestāžu puses, lai šādi tiesiski pārkāpumi maksimāli samazinātos.
Savā darbā vēlos aplūkot noziedzības pamatrādītājus Preiļu rajonā, izvēlēties vienu noteiktu nozieguma veidu un papētīt to tuvāk, uzzināt tā stāvokli, līmeni un struktūru, līdz ar šiem pamatrādītājiem izprast tiesībsargājošo iestāžu preventīvās darbības, kādas tiek veiktas, lai pasargātu Preiļu rajona iedzīvotājus no likuma pārkāpējiem. Savā darbā aplūkoju datus par 2006. gadu un 2007. gadu, kas ir diezgan svaigi dati, taču uzskatu, ka salīdzinot šos pamatrādītājus es neiegūšu pilnvērtīgu ainu dotajam brīdim, jo par cik valstīs ir iestājusies ekonomiskā krīze, tad uzskatu, ka noziegumi šajā sfērā nevis saruks, bet gan palielināsies, par to liecina statistika.
Darbs ir noderīgs, lai uzlabotu savas zināšanas, ne tikai lai papētītu statistiku, bet gan arī izanalizētu situāciju dotajā rajonā, kas tiek darīts lietas labā un kādi ir tam visam cēloņi, par cik vēlos strādāt, tiesībsargājošā institūcijā, tad uzskatu, ka iegūtās zināšanas man palīdzēs darbā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1126736
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties