Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:163794
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

• Viens no galvenajiem tehniskajiem raksturlielumiem disku lasītājā ir, kādus diska formātus tas spēj lasīt: kā redzams šis atskaņotājs var atskaņot visus CD, DVD disku formātus, kā arī Blu-ray diskus un Blu-ray 3D diskus.
• Otrs, bet ne mazsvarīgāks, tehniskais raksturlielums ir spēja atbalstīt dažādus faila formātus, un šis atskaņotājs atbalsta visus populārākos failu formātus, tātad nav jāuztraucas, ka kāds diska saturs netiks atskaņots.
• Tālāk katram atskaņotājam ir dažādas īpašās specifikācijas. Šis atskaņotājs ir lielisks ar to, ka tas spēj atskaņot filmas 3D formātā, kas tagad kļūst ar vien populārāks filmu veidošanā. No otras puses, šī funkcija būs aktīva tikai tad, ja televizors vai monitors arī atbalsta 3D formātu. Vēl šis atskaņotājs nodrošina ļoti labu skaņas kvalitāti, ko pierāda Dolby TRUE HD Digital Plus. Modernā bezzudumu, daudzkanālu audio kodeksa tehnoloģija ir radīta studijas ierakstiem līdzvērtīgai skaņas kvalitātei. DTS-HD Master Audio Essential standarts ļauj dzirdēt katru galvenā ieraksta skaņas niansi. Samsung AllShare Play ar bezvadu savienojumu sinhronizē datoru un Samsung mobilo tālruni ar Blu-ray atskaņotāju, tādejādi var pārsūtīt gan filmas, gan mūziku vai fotoattēlus no datora vai mobilajām ierīcēm tieši uz šo Blu-Ray atskaņotāju.
• Nākamais tehniskais raksturlielums ir ierīces interfeiss. Šai ierīcei ir daudz dažādu pieslēgumvietu, kas nodrošina, ka tā sadarbosies gan ar mājas kinozāli, gan ar vienkāršo L/R audio sistēmu. Caur USB un HDMI pieslēgumvietu tai var pievienot dažādas ierīces, sākot no televizora līdz pat Flash atmiņai. Vēl viena papildus funkcija ir tā, ka šis Samsung atskaņotājs darbojas arī Interneta vidē, ko nodrošina Ethernet pieslēgumvieta.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1343949
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties