Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,11 (11%)
Cena ar atlaidi*:
0,88
Pirkt
Identifikators:657139
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Iedalījums pēc temperatūras:
a) psihrofīlie – attīstās pazeminātā temperatūrā, tie ir bīstami pārtikas produktiem, kas atrodas saldētavās un ledusskapī;
b) mezofīlie – attīstās vidējā temperatūrā (25-25oC) šie ir visizplatītākie mikroorganismi, sastopami piena produkts;
c) termofīlie – attīstās paaugstinātā temperatūrās (40-70oC) , izdzīvo karstajos avotos, geizeros, vulkānu krāteros.
d) osmofīlie – šie mikroorganismi spēj izturēt augstu osmotisko spiedienu, sastopami pārtikas konservu bojāšanās procesos.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,19 €
Materiālu komplekts Nr. 1237660
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Mikroorganismu klasifikācija”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/657139

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties