Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,15 (15%)
Cena ar atlaidi*:
0,84
Pirkt
Identifikators:972417
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saslimšanu ar uzturu izraisa mikrobi vai arī indīgie produkti, ko mikrobi izdala dzīvības procesu norisē.

1.Mikrobi var atrasties uz netīriem pārtikas produktiem, tie var būt gaļā, olās. Inficēties var ar ūdeni, ar pienu un citiem produktiem. Mikrobus var pārnēsāt starpnieki – mušas, kukaiņi, dzīvnieki. Arī netīrs, kaitīgiem mikroorganismiem pārblīvēts gaiss var inficēt šādā telpā uzglabātus vai apstrādātus produktus.

2.Mikrobi iet bojā augstā temperatūrā, tāpēc produkti rūpīgi jātīra, pietiekoši ilgi un augstā temperatūrā jāizkarsē. Ēdienu gatavojot, svaigus un karsētus produktus apstrādā uz atsevišķiem dēļiem, ar atsevišķiem instrumentiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Mikrobi un to izraisītās slimības”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/972417

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties