Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:210278
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ir ļoti daudz piemēri, kad šovi ir atcelti vai filmas nav atmaksājušās un ir pārtraukti seansi kino teātros, jo veidotāji nav spējuši apmierināt auditorijas vajadzības un auditoroja ir pārstajusi to skatīties. Taču ir vērts pieminēt salīdzinoši nesen Pepsi veidotu reklāmu ar K. Jeneru. Šī reklāma bija tik skandaloza, ka Pepsi atcēla tās pārraidi un mazāk kā 24 stundu laikā publicēja atvainošanās vēstuli, sakot, ka viņi vēlējās prezentēt vienotību starp dažādām nacionalitatēm, tomēr galvenā ideja nebija izdevusies. Šajā gadījumā auditorijai bija tik liels spēks, lai ietekmētu vienu no lielākajām pasaules kompānijām un liktu tai darīt kaut ko tās labā.
Lai gan, mediju izmantošanas un apmierinājuma teorijai tiek runāts par tādam pozitīvām lietām kā auditorijas viedoklis un balss, tomēr Lasvels nerunāja par negatīvo pusu. Kā piemēram, nevesalīga atkarība no medijiem. Vai tas, ka cilvēki izdara dažādus noziegumus balsoties tikai uz to, ko ir redzējuši plašsaziņas līdzekļos. Vai tas, ka cilveki mēdz bezjēdzīgi daudz iztērēt savu laiku mediju vietnēs, neapmierinot savas vajadzības. (mindless media comsumption) Vai mediji tiek izmantoti kā "fona troksnis", kam tie nav paredzēti. Tāpat šī teorija vairāk paļaujās uz masu datiem nekā personīgo cilvēku viedokli.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties