Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:371085
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.07.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Apskatot 6. tabulu, varam secināt, ka uzņēmumiem būtu nepieciešams veikt analīzi, kuras no interneta vietnēm ir atbilstošākās komunikācijas nodošanai vēlamajai mērķauditorijai. Varam arī secināt, ka populārāko vietņu sarakstā ir arī ārzemju vietnes, kas lielākoties ir sociālie tīkli, tāpēc uzņēmumam būtu nepieciešams arī pievērst uzmanību komunikācijai sociālajos tīklos, jo tie sniedz iespēju reklamēt preces un pakalpojumus ar nelieliem izdevumiem, kā arī piešķir iespēju veidot divvirziena komunikāciju ar patērētāju, tādā veidā sasniedz augstāku patērētāju novērtējumu par uzņēmumu kopumā.
Analizējot mediju reklāmas tirgu Latvijā, varam secināt, ka arvien lielāku popularitāti gūst internets, kas ir skaidrojams, gan ar televīzijas satura dublēšanu arī interneta vidē, gan arī ar interneta pieejamības pieaugumu iedzīvotāju vidū. Tomēr uzņēmumiem nevajadzētu arī aizmirst par visefektīvāko komunikācijas kanālu televīziju, kas ir salīdzinoši daudz dārgāks, tomēr daudz efektīvāks instruments reklāmas nodošanai patērētājiem, kas skaidrojams ar plašo pieejamību un iespēju izmantot gan vizuālus, gan arī verbālus komunikācijas līdzekļus.
Kā arī šī brīža situācija ar drukātajiem medijiem nav viennozīmīga, tāpēc arī reklāma drukātajos medijos var būt efektīvs veids, kā sasniegt konkrētu mērķauditoriju, piemēram, to daļu, kas neizmanto internetu. Tomēr atkarībā no uzņēmuma mērķiem, ir jāizvērtē, vai nav iespējams nepieciešamo mērķauditoriju sasniegt apvienojot divus mazāk populārus un lētākus kanālus, lai iegūtu to pašu efektu, ko ievietojot reklāmu televīzijā. Piemēram, apvienojot radio un internetu, kā reklāmas kanālu auditorijas sasniegšanai, iespējams sasniegt tādus pašus rezultātus, kā ievietojot TV reklāmu, tikai par zemākām cenām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-0,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1340223
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties