Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:440631
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Gandrīz ar jebkuru cilvēku ir iespējams manipulēt. Mēs visi jau no agras bērnības esam pielietojuši kādu manipulācijas veidu, lai iegūtu kautko, ko vēlamies. To esam darījuši neapzināti, bet kļūstot vecāki, mēs šo manipulāciju varam pielietot apzināti un dažādos veidos, lai panāktu sev vēlamo rezultātu. Par piemēru varu piedāvāt kādu manipulācijas veidu, ko domāju reti kurš pamanītu un saprastu, ka ar viņu tiek manipulēts. Tas varētu notikt piemēram jūsu darba vietā. Šefs, lai panāktu labākus rezultātus, rezultātus kādus viņš vēlas, vari pielietot šādu manipulācijas veidu, ka viņš jums izstāsta kādu noslēpumu, vai par savu personisko dzīvi vai ko tamlīdzīgu un jums uzreiz var likties, ka jums ir kļuvušas tādas tuvākas attiecības ar šefu un jums var likties, ka esat viņam ko parādā, arī kādu noslēpumu. Šefs ar šo manipulāciju var panākt, ka jūs uztverat viņu vairāk kā draugu un jūs pat varat nepamanīt ka jau strādājat vairāk stundas kā vajag, vairs nežēlojaties par to ka netiekat paaugstināts.
Atklāti vēstījumi par, teiksim, slimībām un neveiksmīgām attiecībām, īpaši, ja tiek stāstīti neformālā gaisotnē pie kafijas tases vai vietējā smēķētavā, nereti naivu uzklausītāju atbruņo un cilvēks nodomā: ja jau man uztic tādas lietas, tad man jāatbild ar tādu pašu atklātības pakāpi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties