Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:362110
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Krīze 2020 gadā(pašlaik): Krīze, visticamāk, nebūs ne nākamajā, ne aiznākamajā gadā, ne pēc pieciem gadiem," uzskata "Luminor" ekonomists Pēteris Strautiņš, kurš tāpat kā pārējie diskusijas eksperti, uzsvēra, ka globālās nestabilitātes ietekme, protams, uz Latvijas ekonomiku būs vērojama, taču tā nebūs milzīga -tā 2019 gada decembrī rakstīja “Dienas Bizness,”vel nenojauzdami par Covid -19 esamību un izplatību Pasaulē un Latvijā. Pašlaik redzams, ka tūrisms ir apstājies pilnībā(slēdz viesnīcas, restorānus, kafejnīcas),arī transporta nozare ir apstājusies un notiek darbinieku atlaišana.
Es krīzi patiesībā gaidīju jau, jo,kā jau visiem zināms, ekonomika nevar mūžīgi augt. Pirms Covid-19 ienākšanas Latvijā bija novērojams augsts darbinieku trūkums nozarēs, kā arī mājokļu cenas bija jau sasniegušas “griestus”, arī darba algas bija augušas- iedzīvotājiem bija labi ienākumi, kas radīja augstu pieprasījumu pēc precēm un pakalpojumiem, pieaudzis IKP- tas viss liecina par ekonomikas uzplaukuma fāzi, pēc kuras kaut kad būtu jāseko lejupslīdei. Pirms ārkārtas situācijas izsludināšanas valstī manā darba vietā meklējām darbiniekus un viņus bija grūti atrast, taču tagad daudzi paši esam uz laiku bez darba.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties