Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:360417
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

7. Ko lugas varoņi iegūs, ko zaudēs? Kāpēc?
Manuprāt, lugas varoņi neko īsti neieguva. Vienīgais viņu ieguvums – dēla parādi. Es nevaru saskatīt lugā kādus citus varoņu ieguvumus, varbūt par ieguvumu var skaitīt Ropaiņu ģimenes pieredzi, kuru viņi gūs pēc dēla nāves un būs prātīgāki savu citu bērnu audzināšanā, bet par to es nevaru būt pārliecināta, jo autors nestāsta, kas notiek ar ģimeni pēc Krustiņa nāves. Ko zaudē varoņi? Lielākais un traģiskākais, ko zaudē varoņi ir Krustiņš. Grūti iedomāties ko pārdzīvos Ropaiņu ģimene, it īpaši grūti iedomāties kas notiks ar Ropaini, viņš ļoti mīlēja dēlu, kaut arī to tik atklāti neparādīja.
8.Vai mūsdienās dzīvē ir sastopami pazudušie dēli? Miniet piemērus! (70-100 vārdu)
Mūsdienās “pazudušie dēli” ir sastopami ļoti bieži. Un statistika biedē, arvien vairāk paliek bērnu, kuri ir veltīti paši sev. Mūsu laikos “pazudušie dēli/meitas” ir vientuļi bērni, kuriem nepietek vecāku audzināšanas un uzmanības. Tas notiek vairāku iemeslu dēļ, daudzi vecāki ļoti daudz strādā un viņiem nav citas iespējas, jo ja zaudēs darbu, nebūs finanses uz kurām dzīvot, līdz ar to bērniem bieži vien sanāk būt vieniem un pavadīt laiku 21. gadsimta tehnoloģijās. Tā ir vēl viena problēma, mūsdienu internets ir ļoti piesārņots ar lieko agresiju un sliktām spēlēm/video, kas maina bērna raksturu. Tādās situācijās bērns sāk gūt kā piemēru to, ko redz internetā un bieži vien, tas nav labākais piemērs priekš bērna psihiskas. Tā arī iznāk, ka ar bērna audzināšanu nodarbojas internets, nevis vecāki. “Pazudušiem bērniem” ir grūti nākotnē, viņi neredzēja un nezin kā vajag uzvesties un kā tikt galā ar kādu nelielu grūtību. Viss nāk no bērnības un ar audzināšanas trūkumu var sākties bērna “slīpais” celiņš, kas var aizvest līdz bēdīgam gala rezultātam.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties