Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:235452
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.12.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

1.1.Pārdevējs apņemas pārdot, un Pircējs apņemas pirkt nekustamo īpašumu, kas atrodas Rīgā, Mākoņu ielā 1, zemes gabala kadastra Nr.000000000000, turpmāk saukts Nekustamais īpašums.
1.2.Pārdevēja īpašumtiesības uz Nekustamo īpašumu ir nostiprinātas saskaņā ar 1996. gada 13.jūnija Zemesgrāmatu nodaļas lēmumu, pamatojoties uz 1996.gada 10.februārī noslēgto pirkuma līgumu, par ko nodalījumā Nr.0000000, Rīgas pilsētas Zemesgrāmatu žurnālā Nr.00000000000 ir izdarīts ieraksts.
1.3.Lai nodrošinātu minētā Nekustamā īpašuma pirkumu, Pircējs iemaksā Pārdevējam rokasnaudu Ls 1000.00 (viens tūkstotis latu) apmērā.
1.4.Rokasnauda tiek iemaksāta skaidrā naudā šā Līguma parakstīšanas brīdī.
1.5.Parakstot šo Līgumu, Pārdevējs ar savu parakstu apstiprina, ka šā Līguma 1.3.p. minētā rokasnaudas summa ir saņemta pilnā apmērā.
1.6.Rokasnaudas summa tiek ieskaitīta Nekustamā īpašuma pirkuma maksā.
1.7.Šā Līguma parakstīšanas brīdī puses ir vienojušās par visiem pirkuma līguma noteikumiem un pusēm ir zināmas sekas, kas var rasties, atkāpjoties no šā Līguma noteikumiem.
1.8.Pircējs ir pilnībā iepazinies ar pērkamo Nekustamo īpašumu un visiem apstākļiem, kas ar to saistīti, un tie nevar būt par pamatu, lai atkāptos no pirkuma līguma noslēgšanas.


2. PIRKUMA LĪGUMA NOTEIKUMI

2.1.Līgumslēdzēji nosaka, ka šā Līguma 1.1.p. norādītā Nekustamā īpašuma kopējā pirkuma cena ir Ls 5000.00 (pieci tūkstoši latu)
2.2.Norunātā pirkuma cena ir Nekustamā īpašuma patiesā vērtība, un Pusēm nav tiesību atkāpties no Līguma izpildīšanas nesamērīgu zaudējumu dēļ.
2.3.Pirkuma līgums jānoslēdz 15 (piecpadsmit) dienu laikā no šā Līguma parakstīšanas dienas.


3. CITI NOTEIKUMI

3.1. Ja pirkuma līguma noslēgšana un/vai izpilde no pusēm neatkarīgu iemeslu dēļ nav iespējama, Pārdevējs atdod Pircējam rokasnaudu tādā apmērā, kādā viņš to saņēma.
3.2.Ja Pārdevējs vienpusēji atsakās no šā Līguma izpildīšanas, tad saskaņā ar Civillikuma 1730.p. noteikumiem Pārdevējs atmaksā Pircējam rokasnaudu divkāršā apmērā. Gadījumā, ja pirkuma līgums netiks noslēgts Pircēja vainas dēļ, Pircējs saskaņā ar Civillikuma 1730.p. noteikumiem zaudē iemaksāto rokasnaudu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties