Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:569854
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.02.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Refleksija
Pēc tam kad visa klase ir kopā, uzrakstījuši sludinājumu par Nameja pazušanu (Neviens suns stundas ietvaros netika pazaudēts), tad skolotāja aicina skolēnus izvēlēties vienu no attēliem. Attēli ir pagriezti uz otru pusi, lai skolēni neredzētu. Ja klasei nepatīk tā, tad var ļaut arī izvēlēties to, kas vairāk patīk, bet ņemsim kā piemēru manus mācītos bērnus, kuriem patika pārsteiguma moments. Attēli ir ņemti no personīgā arhīva, tādejādi attēls neuzliek konkrēti pārdot piemēram ciparu 1 uz svētkiem, bet, piemēram, norādīt, ka izgatavošu ciparu svētkiem utt. Šādi attēli manuprāt vairāk iedod fantāziju skolēnam, lai veiktu konkrēto uzdevumu.
Kad skolēni ir uzrakstījuši sludinājumu par konkrēto attēlu, tad skolotāja individuāli pienāk pie katra skolēna pārbaudīt, jo katrā avīzē, kur ir sludinājumu sadaļa ir redaktors, kurš pārbauda uzrakstītos materiālus un ja redaktors apstiprina sludinājumu, tad sludinājums tiek piesprausts pie klases ziņojuma dēļa, kopā ar attēlu.
Kad katrs skolēns ir pielicis savu sludinājumu, tad skolēni cieņpilni komentē sludinājumus, uzsverot interesanta, labos šajos sludinājumos. Varbūt kāds pie ratiņiem ir ierakstījis, ka nevis pārdod ratiņus, bet pastaigāšu kopā ar jūsu mazuli, lai mamma var atpūsties utt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties