Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
9,99
Ietaupījums:
1,20 (12%)
Cena ar atlaidi*:
8,79
Pirkt
Identifikators:659424
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  KVALITĀTES IZMKSAS    2
  Kvalitātes izmaksu definīcijas    2
  Kvalitātes ietekme uz ienākumiem un izmaksām    2
  Tradicionālā izdevumu un cenu struktūra    2
  Kvalitātes izmaksu veidi    2
  Kvalitātes izmaksu analīze    3
  Kvalitātes izmaksu ekonomiskās rezultativitātes rādītāji    3
  Kvalitātes izmaksu analīzi iespējams veikt    3
  Raksturīgākās slēpto kvalitātes izmaksu sfēras situācijas    3
  Klasiskais optimālais kvalitātes izmaksu modelis    3
  KVALITĀTES VADĪBAS METODES    3
  Kvalitātes nodrošināšanas metodes    4
  Kvalitātes nodrošināšanas metožu izmantošana atkarībā no produkta dzīves cikla posma    4
  Kvalitātes uzlabošanas metodes    4
  PROCESU NOVĒRTĒŠANA    5
  ISO 9001 PROCESU APKOPOJUMS    5
  Org-u menedžmenta sist-as procesu virknes modelis    6
  Procesu raksturotāji    6
  KVALITĀTES DOKUMENTĀCIJA    7
  Obligātās dokumentācijas saraksts    7
  KVS struktūras shēma    7
  KVS rokasgrāmata    7
  Elektroniskās Kv-es sistēmas funkcionalitāte    8
  ATBILSTĪBAS NOVĒRTĒŠANA    8
  Deivida gārvina kvalitātes raksturotāji    8
  “Globālā pieeja” (89.g.) sertifikācijai un testēšanai paredz    9
  TIRGUS UZRAUDZĪBA    10
  Tirgus uzraudzības sistēma    10
  Galvenās tirgus uzraudzības problēmas Latvijā    10
  Biznesa vides riska faktoru veidi    10
  Tirgus uzraudzības indtitūcijas un to darbības sfēras Latvijā    11
  PROCESU BĪSTAMĪBAS ANALĪZE, KRITISKIE POSMI UN VADĪBA (HACCP)    11
  Dažādas pieejas pārtikas produktu ražošanā, uzglabāšanā un tirdzn    11
  Būtiskākie ieguvumi no HACCP realizācijas    11
  Uzsākot HACCP ieviešanu, jāievēro sekojoši 4 p-ti    11
  HACCP sistēmas galvenie principi    11
  HACCP izstrādāšanas posmi    11
  Paškontroles pasākumi    12
  AUDITS    12
  Pamatrisku auditi    12
  Padomi audita veikšanai    13
  Auditors    13
  Audita veidi    14
  Audita dokumentācija    14
  Audita norise    14
  Neatbilstības    14
  E-audits    14
  SERTIFIKĀCIJA    15
  KVALITĀTES BALVA    15
  Eiropas izcilas uzņēmējdarbības modelis    16
  Latvijas kvalitātes balvas mērķi    16
  Balvas konkursa norise un pretendentu vērtēšana    16
  Pašnovērtējuma metodes    17
  Problēmas Latvijas uzņēmumiem attiecībā uz datu apkopošanu    17
  ASV Kvalitātes balva    17
  BENCHMARKING    18
  Benchmarkinga pamatposmi    18
  Konkurences pamatstratēģijas un priekšrocības    18
  Banchmarking attīstības posmi    19
  Benchmarking veidi    19
  Iekšējās salīdzināšanas izmantošanas lietderība    19
  Benchmarkinga vadošie jautājumi    20
Darba fragmentsAizvērt

Literatūra: KVS audits, www.lka.lv - L-as kvalit.asoc.(Kvalit.balvas kritēriji)
Vērtēšanas sistēma:

SATURS
KVALITĀTES IZMKSAS 2
Kvalitātes izmaksu definīcijas 2
Kvalitātes ietekme uz ienākumiem un izmaksām 2
Tradicionālā izdevumu un cenu struktūra: 2
Kvalitātes izmaksu veidi: 2
Kvalitātes izmaksu analīze: 3
Kvalitātes izmaksu ekonomiskās rezultativitātes rādītāji: 3
Kvalitātes izmaksu analīzi iespējams veikt: 3
Raksturīgākās slēpto kvalitātes izmaksu sfēras situācijas 3
Klasiskais optimālais kvalitātes izmaksu modelis 3
KVALITĀTES VADĪBAS METODES 3
Kvalitātes nodrošināšanas metodes 4
Kvalitātes nodrošināšanas metožu izmantošana atkarībā no produkta dzīves cikla posma 4
Kvalitātes uzlabošanas metodes: 4
PROCESU NOVĒRTĒŠANA 5
ISO 9001 PROCESU APKOPOJUMS 5
Org-u menedžmenta sist-as procesu virknes modelis 6
Procesu raksturotāji: 6
KVALITĀTES DOKUMENTĀCIJA 7
Obligātās dokumentācijas saraksts: 7
KVS struktūras shēma: 7
KVS rokasgrāmata: 7
Elektroniskās Kv-es sistēmas funkcionalitāte: 8
ATBILSTĪBAS NOVĒRTĒŠANA 8
Deivida gārvina kvalitātes raksturotāji: 8
“Globālā pieeja” (89.g.) sertifikācijai un testēšanai paredz: 9
TIRGUS UZRAUDZĪBA 10
Tirgus uzraudzības sistēma: 10
Galvenās tirgus uzraudzības problēmas Latvijā: 10
Biznesa vides riska faktoru veidi: 10
Tirgus uzraudzības indtitūcijas un to darbības sfēras Latvijā: 11
PROCESU BĪSTAMĪBAS ANALĪZE, KRITISKIE POSMI UN VADĪBA (HACCP) 11
Dažādas pieejas pārtikas produktu ražošanā, uzglabāšanā un tirdzn. 11
Būtiskākie ieguvumi no HACCP realizācijas: 11
Uzsākot HACCP ieviešanu, jāievēro sekojoši 4 p-ti: 11
HACCP sistēmas galvenie principi 11
HACCP izstrādāšanas posmi 11
Paškontroles pasākumi 12
AUDITS 12
Pamatrisku auditi 12
Padomi audita veikšanai: 13
Auditors 13
Audita veidi: 14
Audita dokumentācija: 14
Audita norise 14
Neatbilstības 14
E-audits 14
SERTIFIKĀCIJA 15
KVALITĀTES BALVA 15
Eiropas izcilas uzņēmējdarbības modelis 16
Latvijas kvalitātes balvas mērķi 16
Balvas konkursa norise un pretendentu vērtēšana 16
Pašnovērtējuma metodes 17
Problēmas Latvijas uzņēmumiem attiecībā uz datu apkopošanu 17
ASV Kvalitātes balva 17
BENCHMARKING. 18
Benchmarkinga pamatposmi 18
Konkurences pamatstratēģijas un priekšrocības 18
Banchmarking attīstības posmi 19
Benchmarking veidi 19
Iekšējās salīdzināšanas izmantošanas lietderība 19
Benchmarkinga vadošie jautājumi 20


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kvalitātes novērtēšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/659424

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties