Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:685756
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Baltā – baltās krāsas cienītājam ir teicami attīstīta iztēle. Šis cilvēks spēj sacerēt ticamas pasaciņas visdažādākajās dzīves situācijās. Vēl viņš augstu vērtē mierpilnas cilvēciskas attiecības. Ja kaut kas gauži nepatīk sāk vairīties no cilvēkiem un izvēlas vientuļnieka takas un šādā situācijā ļoti būtiskas būtiskas būs tuvāko cilvēku rūpes un uzmanība. Cilvēkiem kuri iecienījuši balto krāsu vajadzētu izvairīties no skaudības par citu panākumiem.

Baltā krāsa ideāli piemērota vēršiem un jaunavām.

Melnā – melnajai krāsai allaž bijis daudz pielūdzēju. Cilvēks, kas to izvēlas allaž gatavs bezbailīgai cīņai un pilnīgai uzvarai, kaislību liesmas un uguņi to dedzina nemitīgi. Ja iemīlas tad kļust kā bez prāta (vismaz no sākuma). Ja kādu ienīst, tad šīs tumšās jūtas un domas viņam ne brīdi neliek mieru. Tā ir sacelšanās, nemieru, stihiju krāsa. Melnās krāsas cienītājs ne vienmēr spēj pareizi novērtēt situāciju, tāpēc dažkārt paliek zaudētājos un pamatīgi no tā cieš. Viņa dzīvē noteicoša loma ir seksam, viņš ir ļoti kaislīgs, sava veida tumsas karalis. Dažkārt mīlas kaislības viņam liek aizmirst visu uz pasaules. Neatkarīgi no apstākļiem viņš vienmēr iet cauri sienām, nekas to nespēj apturēt ceļā uz iecerēto mērķi. Piemīt negatīvas īpašibas kā nevaldāmas emocijas un vēlme izkašķēties ar visiem pēc kārtas.

Melnais piemērots lauvām un mežāžiem.

Sarkanā – cilvēks, kas sajūsminās par sarkano krāsu ir kaislīgas dabas. Viņam patīk būt līderim un vadīt citus. Tas viņam arī izdodas, ja vien spēj tikt galā ar liekām emocijām un pārlieku lielām ambīcijām. Viņu reti moka sirdsapziņas pārmetumi, reti atzīst savas kļūdas. Vispār sarkanā ir dzīvnieciskas kaisles krāsa. Sarkano iecienītākās nodarbes vai hobiji noteikti būs saistīti ar risku. Jārēķinās ar pārspīlējumiem paša persōnībā: no pussvētā līdz aprobežotam diktatoram. Var viegli aizsvilties, bet ļaunu prātu ilgi netur.
Sarkanā, aveņkrāsas un purpura ieteicamas gan apģērbā gan vidē auniem, lauvām, strēlniekiem, skorpioniem un romantiskajiem svariem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1131561
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties