Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:492669
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

NASDAQ OMX Riga izstrādātie Korporatīvās pārvaldības principi un ieteikumi ietver jautājumus, kas saistīti ar akcionāru sapulču organizēšanu, padomes un valdes funkcijām un darbu, uzņēmuma attiecībām ar akcionāriem, uzņēmuma pārvaldes attiecībām ar trešajām personām un citus jautājumus. Šie principi ir izstrādāt, ņemot vērā Latvijas Republikas tiesību aktos kapitālsabiedrībām izvirzītās prasības, kā arī Eiropas Savienības un OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas) ieteikumus kapitālsabiedrības korporatīvajai vadībai. Šo ieteikumu izstrādes laikā tika ņemta vērā Latvijas uzņēmējdarbības vides specifika, uzņēmumu lielums, kā arī uzņēmumu akcionāru intereses. Turklāt, šie principi ir izstrādāti un saskaņoti visās trijās Baltijas valstīs, ievērojot vietējās likumdošanas īpatnības.
Biržas mērķis, ieviešot šos ieteikumus, ir uzlabot biržā kotēto uzņēmumu korporatīvās pārvaldības kvalitāti, stiprināt vispārējo biznesa ētiku Latvijā, veicināt sabiedrības un uzņēmēju izpratni par kvalitatīvas pārvaldības nozīmi, kā arī veicināt uzņēmuma finansiālo un stratēģisko mērķu sasniegšanu.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties