Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:752433
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Žurnālistu darbam ir kas līdzīgs ar ugunsdzēsēju, policistu un ārstu profesijām. Tā ir pārāk svarīga profesija, lai to vienkārši pamestu kādu grūtību vai neveiksmju priekšā. Materiālā kā viens no piemēriem ir tūkstošgades sagaidīšanas nakts, kad žurnālistam ir jāstrādā, jo šis notikums pāršalc visu pasauli. Turklāt arī paši žurnālisti sev ir radījuši šādus apstākļus, kad viņi nevar būt brīvi, lai draugu un ģimenes lokā to sagaidītu. Ir jāvēro, jāveido sižeti par to, kas tad īsti notiek pusnakti gaidot, jo ne tikai dzeltenā prese ir veidojusi rakstu sērijas par to, kas iespējams notiks šajā maģiskajā naktī, bet arī prestiži laikraksti ir devuši savu artavu. Tāpēc žurnālistiem arī tūkstošgades naktī bija jāstrādā, lai turpinātu informēt lasītājus. Daudzi notikumi, ko pareģoja, piemēram, vispasaules kiberuzbrukumus, kura laikā visi pasaules datoru tīkli tiks uzlauzti, šajā naktī nenotika, tomēr žurnālistiem bija jāseko līdzi notikumiem, ko viņi līdz tam brīdim bija rakstījuši kā par iespējamu.
Kā jau minēju, liela daļa notikumu, ko žurnālisti iepriekš bija aprakstījuši un pat pētījuši – nenotika. Tāpēc radās milzu problēma, jo būtībā nebija par ko rakstīt. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties