Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:669141
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienas sabiedriskās attiecības ir kļuvušas par ļoti nozīmīgu instrumentu, kas galvenokārt strādā ar informācijas apmaiņu, līdzekļu starpniecību un pārliecināšanas prasmi, lai klients gūtu vēlamo tēlu. Publicitāte šajā jomā ir galvenais mērķis.
Plašsaziņas līdzekļiem ir galvenais un vadošais kanāls, lai izplatītu un kontrolētu sabiedrisko domu par labu kādas noteiktas grupas interesēm, tādā veidā iegūstot nepieciešamo publicitāti, kas ir svarīgākais mērķis PR darbības jomā. Šīs faktors ietekmē arī attiecības starp tiem, kas ietekmē medijus ar tiek, kas strādā un raksta ziņas , piemēram, biznesā. Starp PR cilvēkiem un žurnālistiem saikne ir nepārvarama, tiem ir nepieciešama publicitāte, ko labos draugos iespējams iegūt ar kādu žurnālistu. Taču, darba attiecības nevajadzētu piedēvēt par personiskajām attiecībām, kas varētu traucēt un atspoguļoties arī mediju darbībā . Abas puses ir atšķirīgos uzskatos par savu darbību, viena puse uzskata otru par vājāku, taču sabiedrisko attiecību speciālisti nedrīkst zaudēt šīs svarīgās attiecības starp kolēģiem- žurnālistiem. No ētiskā viedokļa žurnālistika ir risks, kas ir kļuvusi par komunikācijas instrumentu. Ikdienas praksē, žurnālisti saskaras ar problēmām, kas skar dažādas metodes, un tiek vērsta uz to, ka eksperti ietekmē viedokļus.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties