Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:539094
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

1.Prenatālais periods- aplūko visus procesus, kas norisinās līdz dzemdībām. Prenatālais periods sākas ar bērna ieņemšanas brīdi, psihologi uzskata, ka pat agrāk – ar vecāku gatavošanos lomai, un beidzas līdz ar bērna nākšanu pasaulē. Ā. Ādlers apgalvojis, ka bērnam jau piedzimstot potenciāli ir 3 motivācijas: tiekšanās pēc pilnības jeb pārākuma; tiekšanās pēc kopības jeb vajadzība just, ka esi kopā; mazvērtības komplekss. Bērns piedzimst jau ar izteiktām individualitātes pazīmēm, piemēram, jūtīgumu un temperamentu. Galvenokārt šo periodu ietekmē bioloģiskie faktori, lai gan liela nozīme ir arī apkārtējai videi. Alkohols Lielu alkoholu devu iespaidā fetālais alkohola sindroms, kas ietver psihisku atpalicību, sejas un sirds defektus, mazu dzimšanas svaru un uzvedības traucējumus. Mērenas alkohola devas var radīt sejas audu pataloģiju un CNS disfunkciju. Prenatālais periods sākas ar bērna ieņemšanas brīdi, psihologi uzskata, ka pat agrāk – ar vecāku gatavošanos lomai, un beidzas līdz ar bērna nākšanu pasaulē. Ja bērns nav gaidīts, sievietes zemapziņā un tālāk bērna zemapziņā var veidoties ievirze ar „liekā” sindromu. Tādiem nevēlamiem bērniem vēlākajā dzīvē var būt saskarsmes grūtības, viņiem var būt tieksme atsacīties no jebkādām attiecībām, viņi vēlas, lai neviens viņiem nepievērš uzmanību. Tāpēc grūtniecībai vajadzētu būt plānotai un gribētai.

2.Perinatālais periods- sākas no 22 pilnām grūtniecības nedēļām un beidzas septiņas pilnas dienas pēc dzemdībām.

3.Intranatālais- no pirmajām sāpēm līdz bērna piedzimšanai. Pats dzemdību process.

4.Postnatālais periods- pēcdzemdību periods līdz pat bērna trīs gadu vecumam. Postnatālajā periodā, kurš aptver pirmos divus līdz trīs ar pus gadus, bērnam ir jāveido garīgie ,, orgāni”, lai ar viņu palīdzību varētu uztvert funkcijas, kuras pieder pie kultūras sabiedrības cilvēka dzīves.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-1,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1395342
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties