Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:668066
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Lai iegūtu ienākumus no eksporta uzņēmējam vajag izstrādāt organizācijas stratēģiju, sagatavot preci tirgum, noteikt optimālu startēģiju preču piegādei, pārdošanai un maksājumu saņemšanai. Starptautisku operāciju stratēģijas izstrādē vajag izvērtēt dažādas valstis. Darba spēka cenu utt., kā arī uzņēmuma izvietošanaspunktus. Preču pārvietošanai no valsts uz valsti vajag transporta – ekspiditoru kompānijas pakalpojumi, maksājumu inkasāciaji – banku pakalpojumi. Importa, ka arī eksporta stratēģijas izstrādei vajag ekspertus, spēcīgas idejas īstenot gala produkcijā.
Globālās izvietošanas stratēģijas.
Gandrīz visas firmas var izvēlēties ražošanas un avotu atrašanās vietu, lai varētu tālāk realizēt produkciju. Piemēram, atrašanā daudznacionālās korporācijas var ražot mašīnas pastāvīgi,. Bet var arī pirkt gatavu produkciju no citiem ražotājiem. Daudznacionāla korporācija piedalāssarežģitā ražošanas adalē, pie kam viņa pati var izgatavotvai vākt komponentus tirgum vien avi vairākās valstīs, kas atrodas dažādās pasaules malās. DNK var arī vērst ražošanu daudzās valstīs, lai apkalpotu viņu tirgu.
Globālās izvietošanas alternatīvas.
Katram konkrētam tirgum, ko apkalpo daudznacionāla korporācija, ražošanas globālā izvietošana izpaužas tā, ka nākas izlemt, kur ražot komplektējoōs, kur vākt kopā gatavo produkciju. Parasti firmas orientējas uz pakāpenisku dažādu valstu tirgu apgūšanu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1137977
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties