Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:460874
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Galvenais darbības veids: Firmas pamatdarbība ir reklāmas pakalpojumi – vizītkaršu izgatavošana, reklāmas uzrakstu noformēšana uz autotransporta, ēkām; klientu reklāmas zīmju – emblēmu izgatavošana un pārvilkšana uz reprezentācijas priekšmetiem.
Finansu attīstība: Uzņēmuma darbība ir uzskatāma par veiksmīgu. Uzņēmums veiksmīgi strādā izvēlētajā nozarē – reklāmas pakalpojumu sniegšanā, attīstot un pilnveidojot sniegtos pakalpojumus, kā arī modernizējot tehnoloģijas, kas palielina sniegto pakalpojumu kvalitāti un sekmē uzņēmuma izaugsmi.
Personāla skaits un funkciju sadale Uzņēmumā strādā 11 darbinieki, un tas uzskatāms par nelielu uzņēmumu. Darbinieku funkcijas un pienākumi ir iekļauti amata aprakstos, kuri darbiniekiem ir zināmi. Paralēli direktors deleģē nepieciešamos uzdevumus biroja vadītājai un māksliniecei, kas raugās, lai uzdevumi tiek izpildīti atbilstoši darbinieku spējām un kvalifikācijai. Jaunu darbinieku pieņemšana ir rūpīgi pārdomāta – uz vakantajām darba vietām tiek rīkoti konkursi un jaunus darbiniekus pieņem pēc nopietnas pieteikumu un CV analīzes un pārrunām vairākās kārtās.
Psiholoģiskais klimats uzņēmumā. Uzņēmumā tiek nodarbināti 11 cilvēki, Uzņēmuma galvenajā ofisā vienkopus strādā 3 darbinieki (vadība). Pārējo darbinieku darba vietas ir nodalītas, bet ikdienā saskarsme ir neizbēgama. Katru darba dienu no rīta tiek izvesta sapulce, kurā tiek apspriesti dienas plāni un uzdevumi. Sapulces laikā darbiniekiem ir iespēja paust ar darbu saistītās problēmas, idejas un piedāvājumus. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1138996
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties