Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:112133
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Jums ir izdevies pieteikties darba intervijai, bet kas jums ir jādara, lai sagatavoties? Kas no jums tiek gaidīts šajā intervijā? Kā jums vajadzētu ģērbties? Kas jums būtu jāsaka? Kā jums vajadzētu uzvesties? Sekojošie ieteikumi, palīdzēs jums sagatavoties tam, kas jūs sagaida.

Kā ģērbties?
Pārliecinieties, ka jūs esat ģērbies pienācīgi. Tikai tāpēc, ka temperatūra ārā ir 95F, vēl nenozīmē, ka jums būtu jāvelk peldkostīms un iešļūcenes. Laikā, kad caurskatāt jūsu garderobi, esiet konservatīvi. Vislabāk, būtu vilkt kostīmu, bet atturieties no kliedzošiem un savdabīgiem dizainiem.
Labi uzšūts kostīms ir labs ieguldījums, jūs varat uzvilkt to pašu apģērbu, ja esat uzaicināts uz atkārtotu interviju. Ticiet vai nē, bet ļoti maz cilvēku vēlētos atcerēties kā jūs bijāt ģērbies iepriekšējā reizē- tikai ja, bijāt apģērbies nepienācīgi.

K teikt?
Cik daudz jūs sakāt-un kā jūs to sakāt- var noteikt vai intervija ir veiksmīga vai nē.
Esiet gatavs atbildēt uz dažādiem jautājumiem. Daži skars jūsu pašreizējo un iepriekšējo darba pieredzi. Intervētājs var pajautāt kādās maiņās jūs esat strādājis, par cik pacientiem jūs rūpējaties, un kādi ir jūsu pienākumi. Viņa var pajautāt par jūsu stiprajām pusēm un vājumiem kā arī uz kuras aprūpes teorijas jūsu prakse ir balstīta.
Kaut arī jautājumi, kas skar vecumu, ģimenes stāvokli, rasi un reliģiju ir tehniski nelikumīgi, jūs tomēr varat sastapt cilvēkus, kuri tos tomēr uzdos-vai arī citus jautājumus, kuri skars jūsu personīgo dzīvi. Tātad jums vajadzētu iepriekš padomāt, kā tikt ar tiem galā.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1195549
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties