Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:297775
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Grūtības varētu rasties īstenojot šādus uzdevumus/pasākumus:
• Izveidota informācijas sistēma par brīvprātīgā darba iespējām brīvprātīgajiem un brīvprātīgā darba organizētājiem – līdz šim jau ir vairākas reizes mēģināts veidot vienotu informācijas sistēmu par brīvprātīgā darba iespējām, bet līdz šim nav vēl tas izdevies. Bet ceru, ka 4 gadu laikā izdosies izveidot nacionālā brīvprātīgā darba datubāzi.
• NVA nereģistrēto NEET jauniešu prasmju attīstīšana, veicinot NEET jauniešu iesaisti izglītībā, darba tirgū un nevalstisko organizāciju vai jauniešu centru darbībā – manuprāt, darbs ar šiem jauniešiem ir diezgan grūts, jo vairākumam nav motivācija piedalīties aktivitātēs un būt sabiedriski aktīvam vai integrēties darba tirgū.
• Sekmēt diasporas jauniešu zināšanu un pieredzes popularizēšanu Latvijā, organizējot diasporas jauniešu tikšanās (konferences, ideju laboratorijas, forumus u.tml.). –vismaz Plānā norādītais finansējums ir neliels un domāju, ka tik apjomīgām aktivitātēm, lai tās būtu kvalitatīvas, ir nepieciešamas daudz lielāks budžets.
Salīdzinājumā ar iepriekšējo jaunatnes politikas plānošanas dokumentu (Jaunatnes politikas pamatnostādnes 2009.-2018.gadam), šis dokuments ir labāk sastādīts un nav tik daudz liekas informācijas (par uzturlīdzekļiem, dzīvokļu piešķiršanas kārtību, bāreņu aprūpi, atbalsta jaunajām ģimenēm utt. ). Ir arī informācija, kas abos dokumentos ir vienāda, bet izvirzītie uzdevumi un prioritātes atšķiras. Plāns ir paredzēts īsākam plānošanas periodam un izvirzītie uzdevumu ir diezgan reāli sasniedzami.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1376456
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties