Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:572606
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Romiešiem.
Autors sevi piemin kā Kristus apustuli. Arī pagāniem ir priekštats par labo un ļauno. Jūdiem ir dots Dieva atklāsmes vārds.Taisnošana ir grēku piedošana, kas apsolīta Evaņģelijā. Taisnotajiem ir miers ar Dievu un Sv Gara dotā mīlestība sirdī. Kristus mira par bezdievīgajiem un Divs taisno katru, kas tic Kristum. Kristieši kalpo Dievam tajājaunajā dzīvē kuru viņiem piešķīris Sv.Gars, taču viņos arvien cīnās viņu vecā daba un jaunā daba. Kristiešiem vajag sevi pilnīgi nodot Dievam, nevis pielāgoties pasaulei un tās dzīves viedam. Taču arī Kristiešiem ir jāievēro valsts likumi un godīgi jāmaksā savas valsts nodokļi. Autors dod arī padomus par ēšanu un svēto dienu. Kristiešiem nav jādomā tikai par savu pašlabumu, bet arī par citu labumu.nevajag darīt neko tādu kas sirdīliktos grēks.

1.korintiešiem
Pāvils brīdina Korintiešus no šķelšanās kas radusies dažādu reliģiskugurpu vadoņu starpā. Veinīgais pamats uz kura ko var celt ir Kristus. Vārda sludinātāji ir Kristus kalpi(Dieva noslēpumu namturi), kas nav tiesīgi pārcelties pāri “pār to, kas rakstīts”. Ticigā miesa ir Sv.Gara templis, un viņam vajag godinātDievu arī savā miesā. Autors aplūko arī laulības problemātisko pusi – šķiršanos. Ticīgs vīrs vai sieva nedrīkst šķirties no sava laulātā tikai tā neticības dēļ. Pāvils vispār šķiršanos neiesaka un naetbalsta. Aplūko arī Svētā Vakarēdiena baudīšanu Korintas draudzē. Ieteikumi vīriešiem un sievietēm attiecībā uz viņu izturēšanos un ģērbšanos. Dod papildus norādījumus par Svētā Vakarēdiena baudīšanu untā iestādīšanu.kristietim ir jāmeklē Sv. Gara dāvanas, jo īpaši tās, kas uztur draudzi. Pāvils atgādina Evaņģēlija pamatpatiesības un tā galvenos faktus un runā arī par kristus otro atnākšanu. Pāvils dod arī norādījumus par vācamajām dāvanām nabadzīgajiem Jeruzalemes kristiešiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties