Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:828840
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pāvila 1.vēstule korintiešiem: Tiek apspriesti seksuālās netikumības jautājums baznīcā, kā arī ēdiena ziedošana elkiem 8. -10.nodaļa .No 11 līdz 14 nodaļas No 11. līdz 14. nodaļai Pāvils dod norādījumus par strukturētu pielūgšanu un pievēršanos jautājumam par šķelšanos ticīgo starpā. Pāvils vēlas, lai viņi būtu vienoti un kārtīgi. Mācība: Esiet vienoti, izvairieties no šķelšanās, izvairieties no “ticīgajiem”, kuri uzstāj uz grēkā palikšanu, netiklība ir grēcīga, izturieties pret vājiem ticīgajiem, dievkalpojumam jābūt kārtīgam un strukturētam, mīlestībai ir būtiska nozīme vienotībā utt.
Pāvila 2.vēstule korintiešiem: Mācība: izvairieties no grēka, izvairieties no grēciniekiem, kuri atsakās nožēlot grēkus, paļaujas uz Dieva spēku, Dievs ir mūsu cerība, kad mēs ciešam, izvairieties no viltus skolotājiem utt.
Pāvila vēstule galantiešiem- Apgraizīšana nav nepieciešama pestīšanai, pestīšana nāk ar ticību, kas darbojas caur mīlestību, dzīvo saskaņā ar Garu ( Runā par to jo iepriekš bija problēma daudzās baznīcās ar viltus skolotājiem kas teica ka Galantiešu kristiešiem ir nepieciešama apgraizīšana lai tie tiktu “glābti”.)
Pāvila vēstules efeziešiem- Mācība: fiziska apgraizīšana pestīšanai nav nepieciešama, vadiet savu aicinājumu cienīgu dzīvi, esiet Dieva atdarinātāji, grēcinieki netiks glābti utt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −0,20 €
Materiālu komplekts Nr. 1383359
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties