Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:982097
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.03.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izglītības sistēma Šveice ir ļoti daudzveidīga, jo Šveices konstitūcija deleģē skolu sistēmas pilnvaras galvenokārt kantoni. Šveices konstitūcija nosaka pamatus, proti, ka pamatskola ir obligāta katram bērnam un ir bezmaksas valsts skolās un ka konfederācija var vadīt vai atbalstīt universitātes.
Minimālais vecums pamatskolā ir aptuveni seši gadi visos kantonos, bet Obvaldens, kur ir pieci gadi un trīs mēneši. Pēc pamatskolas skolēni sadalās atbilstoši savām spējām un karjeras nodomiem. Aptuveni 25% no visiem skolēniem mācās pamatskolās un vidusskolās, parasti pēc 12 mācību gadiem līdz federālajai atzīšanai nobriešana vai akadēmiķis Bakalaurāts kas piešķir piekļuvi visām universitātēm. Pārējie studenti sadalās divos vai vairākos skolas veidos atkarībā no kantona, atšķirībā no teorētiskās un praktiskās izglītības līdzsvara. Visiem bērniem obligāti jāapmeklē skola vismaz 9 gadus. Profesionālās Latvijas izglītības uzdevums ir radīt iespējas izglītības turpināšanai pēc pamatskolas vai vidusskolas beigšanas, lai apgūtu sākotnējo profesionālo kvalifikāciju.
Labas saskarsmes prasmes, zināšanas matemātikā, dabas un sociālajās zinātnēs, spējas sazināties svešvalodās, prasme izmantot modernas informācijas tehnoloģijas ir mūsdienu darba tirgus prasība. Turklāt profesionālās izglītības apguves laikā tiek pievērsta uzmanība uzņēmības attīstīšanai, vides aizsardzības un starpkultūru jautājumu izpratnei, jauniešu pašattīstībai, lai palīdzētu viņiem veiksmīgi veidot savu karjeru

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1391098
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties