Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:476663
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bez šaubām, visa zinātnes pasaule- fizikas, ķīmijas, bioloģijas u.c. atkarīga no tā, kādas būs jaunākās zinātnes iekārtas, jo lai veiktu pētījumus par kādu konkrētu jautājumu, vispirms ir jāveic eksperimenti, kuros izmanto pašas jaunākās zinātnes tehnoloģijas.
Reti kurš var savu dzīvi iedomāties bez telefona vai interneta. Sabiedrība un ekonomika balstās uz tehnoloģijām. Pieņemot iespēju, ka sabrūk vispasaules interneta un datoru tīkls, mūsu planētu pārņemtu haoss un izmisums, jo banku sistēma, starptautiskie sakari, iestāžu dokumentācija un liela daļa privāto datu pazustu- tā būtu globāla katastrofa. Galvenais informācijas nesējs un masu medijs ir televīzija. Lai cilvēks zinātu un saprastu, kas notiek pasaulē, viņš izmanto televīziju. Bez televīzijas mums nebūtu iespējams uzzināt ne to, kādi laikapstākļi mūs sagaida, ne to, kas notiek uz Latvijas un pasaules ekonomiskās un politiskās skatuves.
Tā kā lielākā daļa navigācijas iekārtu, militārās tehnikas un sakaru ir atkarīga no zinātnes progresa tehnikas jomā, atliek tikai secināt, ka mūsdienu pasaules iekārta bez zinātnes tehnoloģiju progresa sabruktu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties