Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:472263
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.02.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālās stratēģijas analīze un novērtējumu attiecībā pret stratēģiskās pārvaldības Steinera stratēģiskas plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm    4
2.  VID aktuālās stratēģijas analīze un novērtējumu attiecībā pret stratēģiskās pārvaldības Steinera stratēģiskas plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm    5
  Secinājumi    7
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Ja mēs skatāmies kopējo VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam, tad izšķirt Steinera modelī noteiktos pieturas punktus ir iespējams. Var akcentēt katru no Steinera modeļa punktiem.
VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam ir ļoti detalizēta. Katrs pīlārs ir kā atsevišķa maza stratēģija, kuras uzbūvē var saskatīt Steinera modeli.
VID darbības un attīstības stratēģijā 2017.−2019.gadam ir skaidri noteikti mērķi, vērtības un vīzija. Stratēģijā ir ļoti sīki izstrādāts katrs pīlārs ar mērķiem un punktiem mērķu īstenošanā.
VID stratēģijas tiek izstrādāta pamatojoties uz Latvijas Republikas normatīvās bāzes prasībām. Tātad pamatā pirmajā kārtā ir normatīvais regulējums, kādai jābūt darbības un attīstības stratēģijai nevis kāda no stratēģiskās plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm. Latvijas Republikas valsts iestādes ir savā veidā ierobežotas primāri sekot stratēģiskās plānošanas modeļa teorētiskām nostādnēm.
Salīdzinot Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālo 2020 - 2022. gada stratēģiju ar Steinera modeli varam atzīmēt tikai daļu no tiem, tādus kā iekšējās un ārējās vides apzināšana, mērķi – organizācijas misija un vērtības un bāzes stratēģijas izstrāde – resursu un produktu apzināšana.
Īrijas Nodokļu un Muitas administrācijas aktuālajā stratēģijā ir skaidri saskatāma stipro un vājo pušu apzināšana, kā izmantot stiprās puses un kā padarīt vājās – stiprākas.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1390500
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties