Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:753412
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.06.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

7. ATBILDĪBAS NOTEIKUMI
7.1. Puses apņemas godprātīgi pildīt šajā Līgumā noteiktās saistības. Ja Pušu starpā rodas Līgumā nenoregulēti jautājumi, Puses tos risina nekavējoties, savstarpējo pārrunu ceļā, un nepieciešamības gadījumā sastāda šī Līguma grozījumus.
7.2. Īrniekam nav tiesību pieprasīt no Izīrētāja kompensāciju par Dzīvokļa labiekārtošanā vai remontos ieguldītajiem līdzekļiem. Tomēr nolūkā nodrošināt Dzīvokļa stāvokļa uzlabošanos, Puses var savstarpēji rakstveidā vienoties par ieguldījumu veikšanai Dzīvoklī un šo izdevumu taisnīgu sadali Pušu starpā. Dzīvokļa sanitāri tehniskā stāvokļa uzlabošana ir abu Pušu interesēs.
7.3. Izīrētājs bez vainas neatbild par trešo personu vai avāriju nodarīto kaitējumu Dzīvoklim un tajā esošajām materiālajām vērtībām.
7.4. Izīrētājs neatbild par elektrības, siltumapgādes, karstā un aukstā ūdens pakalpojumu apgādes traucējumiem, kas radušies no viņa neatkarīgiem apstākļiem vai ēkas komunikāciju kārtējās apkopes vai remonta dēļ.
7.5. Īrnieks sedz visus izdevumus un zaudējumus, kuri radušies Iznomātājam, tostarp tādēļ, ka Īrnieks nav laicīgi atbrīvojis Dzīvokli, tai skaitā, bet ne tikai tiesas, juristu, advokātu izdevumus, izdevumus sakara ar piespiedu izlikšanu no Dzīvokļa.

8. PARĒJIE NOTEIKUMI
8.1. Līgums stājas spēkā ar brīdi, kad to ir parakstījušas Puses.
8.2. Nekādi mutiski papildinājumi netiek uzskatīti par šī Līguma nosacījumiem. Jebkuras izmaiņas šī Līguma noteikumos ir spēkā tad, kad tās ir noformētas rakstiski. Dzīvojamās telpas īres līguma noteikumus var grozīt, Izīrētājam un Īrniekam rakstveidā vienojoties.
8.3. Gadījumā, ja kāds no Līguma punktiem izrādās nelikumīgs vai neīstenojams, vai par tādu kļūst vēlāk, mainoties normatīvo aktu prasībām, tas neietekmē Līguma spēkā esamību un izpildāmību kopumā. Tādā gadījumā Puses savstarpēju sarunu ceļā vienojas par tādu attiecīgo Līguma noteikumu redakciju, kas atbilst piemērojamajiem normatīvajiem aktiem un Pušu komerciālajiem un/vai ekonomiskajiem šī Līguma noslēgšanas nolūkiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1392384
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties