Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:126626
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1957. gads - PSRS palaiž pirmo mākslīgo zemes pavadoni "Sputņik". ASV izveido perspektīvo pētījumu aģentūru ARPA (Advanced Research Projects Agency)
1962. gads - Paulu Baranu no ASV valdības korporācijas RAND, gaisa spēki pilnvaro eksperimentēt, lai izpētītu iespēju saglabāt kontroli pār ieroču arsenālu arī pēc kodoluzbrukuma. Rezultātā tika ieteikta iespēja izveidot tīklu, kas saistītu visas pilsētas, bet vietēja bojājuma gadījumā turpinātu darboties citas daļas.
1968. gads - ARPA sāk pirmos nopietnos mēģinājumus izveidot patstāvīgu tīklu. Taču reāls tīkls tika izveidots tikai 1969. gadā, kad tīklā savienojās četras ASV universitātes – Kalifornijas universitāte (Losandželosa), Kalifornijas universitāte (Santa Barbara), Stenfordas universitāte un Jūtas universitāte.
1976. gads - Doktors Roberts M. Metkalfs izstrādā Ethernet. Šis tīkla paveids atļauj datus pārraidīt ārkārtīgi lielā ātrumā nelielā attālumā. ...


2001. – šodiena
Turpinās interneta iespēju pilnveidošana. Taču lielākā šī pētījumu daļa ir slepena, jo ir saistīta ar militāro jomu. Interneta ātrums un popularitāte aizvien pieaug. Prognozes liecina, ka internetu jau lieto vairāk pusmiljards cilvēku.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties