Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:735610
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Internets ir datoru tīkls, kas sastāv no tūkstošiem tīkliem visā pasaulē, t.i., lielākais datoru tīkls pasaulē. Neviens nezina, cik īsti datori ir iesaistīti Internetā. Protams, šis skaitlis pastāvīgi aug. Var pateikt, ka Internets ir tīklu tīkls. Tas ir kaut kas lielāks par informācijas glabātuvi. Tā ir virtuālā pasaule un komunikācija, kura eksistē tikai fiziskajā realitātē. Tā kā lietotāju skaits pastāvīgi aug, šī komunikācija kļūst arvien dažādāka.
Visi datori komunicē Internetā, izmantojot Transmission Control Protocol/Internet Protocol komplektu (saīsināts variantā - TCP/IP). Datori Internetā lieto klienta/servera arhitektūru. Tas nozīmē, ka attālināts servera mašīna apgādā failus un servisus ar vietēju klientu mašīnu.
Interneta lietotājiem ir piekļuve dažādajiem pakalpojumiem: elektroniskam pastam, failu transfertiem, bezgalīgam Interneta resursu informācijas daudzumam, interešu grupām, interaktīvai sadarbībai, multimediju displejiem, raidījumiem tiešajā reālajā laikā, ziņām, iepirkšanās iespējām utt.
Viens no tīklu veidiem – The World Wide Web (WWW) ir Interneta serveru sistēma, kura atbalsta hipertekstu un piekļuvi pāris Interneta protokoliem. Gandrīz katrs protokola tips der Internetam. Tas ietver e-pastu, FTP (File Transfer Protocol), Telnet un Usenet News. Internetam ir savs protokols HyperText Transfer Protocol jeb HTTP. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties