Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:488651
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Klientu lojalitātes karšu reģistrācija. Uzņēmumā AS "Diāna", reģistrējot lojalitātes karti, veikala vadītājs ievada informāciju par klientu sistēmā. Pēc informācijas ievades, tā automātiski netiek nosūtīta uz POS (Point of Sale) sistēmu. Tas vadītājam jādara manuāli. Pēc informācijas nosūtīšanas uz POS sistēmu un klienta kartes saņemšanu, klients var lietot savu karti tikai konkrētajā veikalā. Tīkla konfigurācijas dēļ, nav iespējams uzreiz nosūtīt informāciju uz visiem tīkla veikaliem. Tas jāveic atbildīgajai personai no centrālā biroja. Šāda sistēmas darbība nav efektīva un rada neērtības gan klientiem, gan uzņēmuma darbiniekiem. Toties rodas palielināts risks vīrusu izplatībai, ja tiek mainīta tīkla konfigurācija - tādā veidā, lai spētu komunicēt visi veikali savā starpā nevis caur vienu starpnieku - biroju.

Informācijas sistēmas centralizācija Informāciju sistēmā, reģistrējot vai mainot informāciju par darbinieku tiek patērēts daudz laika, jo informācija jāmaina visur atsevišķi, visi nepieciešamie piekļuves dati lietotājam jāizveido atsevišķi: iekšējās telefonijas numurs, e-pasts, piekļuve veikala noliktavas uzskaites sistēmai, piekļuve uzdevumu sistēmai. Tas sarežģī arī darbinieka darbu, jo jāatceras vairākas paroles, nav centrāla autorizācija.

Rekvizīti – POS (Point of Sale) sistēmās nav uzpgrogrammēta iespēja ar roku ievadīt rekvizītus, kas sarežģī klientu apkalpošanu, jo rekvizīti jāraksta uz čeka ar roku, tie netiek saglabāti kases sistēmā un katru reizi jāraksta no jauna.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties