Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,14 (14%)
Cena ar atlaidi*:
0,85
Pirkt
Identifikators:919302
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No šūnām izdalītiem (ekstrahētiem) fermentiem ir trūkumi:
glabāšanās laikā tie zaudē aktivitāti;
tos grūti attdalīt no reakcijas vides, jo tie šķīst ūdenī;
Fermenta imobilizācija ir metode, kura ļauj saistīt fermenta molekulu ar dabiskas izcelsmes sintētisku nesēju. Iegūst nepieciešamo vielu. Vis izpaltītākais iegūšanas veids ir kovalentā saistīšana.
Imobilizēto fermentu priekšrocības – ir stabili , ilgi saglabā aktivitāti, viegli atdalāmi no reakcijas vides. Tas kopumā ļauj iegūt kvalitatīvu produkciju.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,29 €
Materiālu komplekts Nr. 1237634
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Imobilizētie fermenti”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/919302

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties