Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Iekļaujošā izglītība daudzkultūru sabiedrībā - glosārijs (izvērstu skaidrojumu) par jēdzieniem

    TOP 500

    Konspekts9 Pedagoģija

5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:428523
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.07.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Tā var iekļaut vardarbību, ļaunprātīgu dedzināšanu vai seksuālo vardarbību, tādejādi novedot indivīdu saskarsmē ar kriminālo tiesvedību. Visplašāk izmantotā definīcija šādai uzvedībai ir "kulturāli nepieņemama uzvedība(s) tādā intensitātē, biežumā un ilgumā, ka personas un citu fiziskā drošība visticamāk tiks nopietni apdraudēta, vai arī uzvedība, kas nopietni ierobežos piekļuvi, vai neļaus personai piekļūt ierastām sabiedrības ēkām.
Mācīšanās grūtības var būt ļoti atšķirīgas un ļoti bieži bērni paši to nemaz nevar noteikt, viņi dzīvo ar apziņu, ka neko nesaprot un ka tā būs vienmēr. Piemēram, grāmatā “Zivs kokā” galvenajai varonei ir disleksija, bet to neviens nav pamanījis un viņa jau mācās sestajā klasē, brīdī, kad skolotājs viņai apjautājas, vai lasot viņai šķiet, ka burti lēkā viņa ir šokēta, ka tā tas nav visiem. Tātad bērni paši neapzinās savas grūtības un to, ka ar tām ir iespējams sadzīvot, šeit palīgā ir jānāk vecākiem, pedagogiem, skolu atbalsta personālam. Ir arī bērni, kuriem vienkārši ir grūtāk atcerēties faktus, kaut ko iegaumēt, viņiem vajag tam vairāk laika, ir tādi, kuru uzmanību ir viegli novērst. Pastāv iespējas, ka šādiem bērniem piemēro speciālos pasākumus skolās veiksmīgākai mācību apguvei, piemēram, papildus laiks uzdevumu risināšanai, pārbaudes darbu iespējams rakstīt atsevišķi no visiem, lai nebūtu, kāds, kas novērš uzmanību. Diemžēl, daudziem vecākiem par šiem atbalsta pasākumiem ir nepilnīgs priekšstats un viņi atsakās no tiem, kaut gan šie pasākumi var bērnam palīdzēt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1387015
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties