Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:369132
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.10.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

IEKĻAUJOŠAIS MODELIS
1. Pieaugot bērnu agrīnās bērnības programmām visā valstī, skolotāji, bērni un vecāki atklāj priekšrocības, kādas piemīt bērniem, kuri mācās kopā ar bērniem, kuriem ir vai nav speciālās vajadzības. Iespēja mācīties līdzās vienaudžiem ar dažādām attīstības spējām piedāvā unikālas priekšrocības visiem iesaistītajiem bērniem. Visi bērni nonāk situācijās, kad viņi var cīnīties. Bērni iekļaujošās klasēs saprot, ka šī ir dabiska mācību sastāvdaļa. Bērni, kas lūdz palīdzību, ir sagaidāmi un iedrošināti. Skolotāji modelē skolēnus, kā risināt un aizmirst problēmas. (Bērni apgrūtina problēmu risināšanas pieeju.) Viņiem tiek mācīts pievērst uzmanību savām vajadzībām un mācību stilam. Laika gaitā bērni ar invaliditāti un bez tā nmk atzīt viņu atšķirības un redzēt to kā daļu no tā, kas padara katru no viņiem unikālu, un daļa no tā, kas padara pasauli par īpašu, daudzveidīgu vietu.
2. Iekļaujošais modelis – modelis, pēc kura principiem strādā vispārīgās un speciālās skolas, jo pateicoties iekļaujošajam modelim ir vieglāk apvienot bērnus vienā klasē (bērni ar īpašajām vajadzībām un veselie bērni). Mācoties šajās klasēs bērniem ar īpašajās vajadzībām ir vieglāk pieņemt sevi tādu kāds viņš ir.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties