Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:946909
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.05.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 19 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

IBM Latvija ir pasaulē plaši pazīstamās kompānijas IBM sastāvdaļa. IBM ir viena no lielākajām un leģendārajām kompānijām, kas kādreiz tika dibinātas un strauji attīstījušas ASV. Kompānija ir dibināta 1911. gadā New-York štatā kā datu ierakstīšanas kompānija un visā darbības laikā informācijas tehnoloģiju tirgū piedāvāja svarīgus tehniskus jauninājumus. Tā sākusi savu darbu ar primitīvām datu ierakstīšanas iekārtām un laika gaitā kļuvusi par datorindustrijas dalībnieku kopš datoru radīšanas. Kompānijai bija dažādas problēmas nestabilā vidē pašā PC ēras sākumā. Tagad uzņēmums ir viens no datorindustrijas līderiem. Kompānijā ir ļoti labi attīstīta korporatīvā kultūra. IBM ir veiksmīgi globalizējusi savas aktivitātets atvērot jaunas nodaļas visā pasaulē. 90-to gadu sākumā International Business Machines Corporation (IBM) ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju un servisa kompānija ar 85 gadu pieredzi. Pieredze un visaugstākā līmeņa profesionālisms apvienojumā ar plašo produktu un pakalpojumu klāstu dod mums iespēju radīt ikviena klienta vajadzībām visatbilstošākos tehnoloģiskos risinājumus.
Kompānija IBM ir augsti strukturizēta. Viņai ir trīs galvenās geografiskās nodaļas: America (Amerika), EMEA (Eiropa un Āfrika) un PA (Āzija un Austrālija). Tās sadalās vēl citās vienībās un apakšvienībās, kas ir atsevišķas saimnieciskas struktūras. Eiropā IBM Latvia ir pakļauta IBM Nordic, un ja dziļāk konkritizēt, tad tās nodaļai Somijā. IBM Latvia ir tikai ļoti maza apakšvienība no IBM un tā sastāv no trīm departamentiem: globālie servisi, tirdzniecība un biznesa jauninājumu pakalpojumi. Neskatoties uz to, ka uzņēmums strādā kā atsevišķa organizācija, tomēr viņš ir atkarīgs no Somijas nodaļas lēmumu pieņemšanā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1145298
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties