Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:390719
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.10.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Tātad, izpildot H.Aizenka testu, mani rezultāti uzrādīja, ka man varētu būt Holēriskais emocionāli nenoturīgais ekstravertais temperaments.

Kā holēriķim man piemīt vairākas šim temperamentam raksturīgākās īpašības. Es ātri aizsvilstos, esmu viegli uzbudināms. Emocijas atspoguļojas manā darbībā, reizēm pat nepārdomātā. Kā saka, vispirms daru un tikai tad domāju.
Kā holēriķim raksturīgas straujas garastāvokļa maiņas. Varu būt ļoti pārskaities, nokaitināts, bet jau pēc pusstundas omulīgi smieties un dusmas jau būs izgājušas. Tā arī sanāk, ka dzīvoju no galēji negatīvām uz galēji pozitīvām emocijām un tikai ik pa reizei pakavējos pa vidu, esot mierīgs.
Attiecībās ar cilvēkiem esmu komunikabls, patīk liela sabiedrība, un nenoliegšu, ka patīk arī atrasties uzmanības centrā, būt vadītājam, tas arī labi padodas. Gadās, ka esmu ļoti neiecietīgs, ass un pasaku to, ko domāju, lai arī varbūt labāk paklusēt.
Darbā dodu priekšroku darbam ar cilvēkiem, kur var komunicēties. Arīdzan, ja man vajag tad protu aizraut cilvēkus ar kādu ideju, pārliecināt viņus dažreiz par pilnīgi pretējo. Ļoti veiksmīgi, manuprāt, protu organizēt citu darbu. Pašam savu organizēt gan diez ko labi nesanāk, jo esmu paslinks.
Ja man kaut kas nepatīk tad to pavisam noteikti var saskatīt arī manā sejas izteiksmē, kura mainās mainoties manām emocijām, iespaidiem. Kā arī man patīk, vai arī vienkārši sanāk runāt skaļākā balsī, kā citi, par ko apkārtējie saka, ka es kliedzot, bet man paaugstināt balsi sanāk, lai spilgtāk izteiktu savas emocijas, akcentētu to, ko gribu teikt.
Emocionāli nenoturīgs (17p)

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties