Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:191485
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.09.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Beigu vārds
Romāns man ļoti patika. Lasot informāciju par autoru Gunaru Janovski, uzzināju, ka šim darbam ir turpinājums romānos “Pār Trentu kāpj migla” un “Balsis aiz tumsas”. Tas ir precīzi tas, kā man pietrūka šajā darbā. Lasot grāmatu, spriedze pakāpeniski palielinājās un, manuprāt, sasniedza kulmināciju pašās beigās, kur ne par mata tiesu negribējās apstāties. Uzreiz pēc izlasīšanas es jutos apbēdināts, ka neuzzināšu, kas ar Arturu un citiem romāna varoņiem notiks tālāk, it īpaši, vai viņam izdosies sasniegt Latviju un Igauniju. Uzzinot par turpinājuma pastāvēšanu, es varēju atslābt, jo biju drošs, ka kaut kad šī stāsta beigas (cerams, tik pat labas cik pats romāns “Sōla”) tomēr sasniegšu. Šaubos, ka spēšu izlasīt divus turpinājuma romānus tuvākajā laikā, bet brīvākā brīdī kādā no brīvlaikiem tas neapšaubāmi būs mans mērķis.
Romānā biju gaidījis kādu asu negaidītu notikumu pavērsienu, un bija vairākas vietas, kur es patiesi sev mēģināju iestāstīt, ka nu, tūlīt kaut kas būs, bet tā arī līdz pašām grāmatas beigām nekas īsti grandiozs neparādījās. Tomēr šī sajūta, ka kaut kam episkam tulīt vajadzētu atagdīties, arī kāpināja intrigu visa romāna garumā, un sasniedzot finišu un saprotot, ka gaidītais notikumu pavērsiens tā arī nepienāca, nebija sajūtas, ka tā ārkārtīgi pietrūka šajā darbā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1387356
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties