Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
11,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:464889
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Ja darbinieks ar institūcijas vadītāja atļauju savā pastāvīgajā darba (dienesta) vietā atgriežas no komandējuma vietas pēc komandējumam noteiktā laika vai uz komandējuma vietu dodas pirms komandējumam noteiktā laika (piemēram, pavada komandējuma vietā atpūtas, svētku dienas un (vai) atvaļinājuma dienas), viņam saskaņā ar šiem noteikumiem atlīdzina ceļa (transporta) izdevumus.
Ja darbiniekam komandējuma vai darba brauciena laikā ir bijušas ar darbu (dienestu) saistītas tālsarunas ar institūciju, kura viņu nosūtījusi komandējumā vai darba braucienā, vai ar citām institūcijām par jautājumiem, kas saistīti ar komandējuma vai darba brauciena mērķi, kā arī ja darbinieks darba vajadzībām un saistībā ar komandējuma vai darba brauciena mērķi izmantojis internetu vai faksu, ar to saistītos izdevumus ar institūcijas vadītāja atļauju atlīdzina (ja ir iesniegti attiecīgos izdevumus apliecinoši attaisnojuma dokumenti). Dodoties komandējumā vai darba braucienā, pēc darbinieka rakstiska pieprasījuma, uzņēmums izsniedz avansu euro vai konvertējamā valūtā noteikumos minēto izdevumu atlīdzināšanai. Izdevumus iespējams segt arī pēc notikušā komandējuma vai darba brauciena. Atgriežoties no komandējuma vai darba brauciena tiek aizpildīta komandējuma atskaite, uzskaitot katru izdevumu un pievienojot attaisnojuma dokumentus.
Uzņēmumā ar rīkojumu tiek nozīmētas avansa norēķinu personas. Norēķinu persona, iztērējot naudu, atskaitās grāmatvedībā, uzrakstot avansa norēķinu par izlietoto summu un klāt pievienojot visus ar pirkumu saistītos dokumentus. „Norēķiniem ar norēķinu personām” tiek izmantots konts 2380. Konta analītikā norāda avansa numuru. Katrs avansieris obligāti noslēdz pašreizējo mēnesi līdz ar mēneša pēdējo datumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties