Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:381459
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.01.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Rīkojumi visbiežāk ir par pieņemšanu darbā, par atstādināšanu no darba pienākumiem, par atvaļinājuma piešķiršanu, par komandējumu, par piemaksu u.c. Šie dokumenti arī attiecas uz grāmatvedību, jo, ja darbā tiek pieņemts jauns darbinieks grāmatvedim tas ir jāzina, lai viņš varētu zināt, ka vēl kādam cilvēkam ir jāaprēķina alga. Tāpat, tas attiecas par komandējumu, ja ir šis rīkojums grāmatvedis atskaitīs komandējumam naudu uz konkrētā darbinieka konta.
Grāmatvedības noformējuma dokumentus sastāda grāmatvedības darbinieki ierakstu pamatošanai uzskaites reģistros un uzskaites darba atvieglošanai. Šiem dokumentiem nav patstāvīgas nozīmes. Tie ir grāmatvedības ierakstu attaisnojuma dokumenti un tos sastāda, pamatojoties uz likumiem, instrukcijām, grāmatvedības darba organizācijas dokumentiem. Tie palīdz grāmatvežiem orientēties lielajā dokumentu kaudzē un nepalaist nevienu dokumentu garām.
Kombinētie dokumenti, tie ir tādi dokumenti, kuriem piemīt rīkojumu un attaisnojošo dokumentu iezīmes. Tas ir kases izdevumu orderis, maksājumu pilnvaras, prasības izdot materiālās vērtības, avansa uzskaites u.c. …

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties