Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:941184
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.06.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vairāk nekā simts miljoni cilvēku visā pasaulē runā franciski. Franču valoda plaši tiek lietota biznesā, no Kanādas līdz Eiropai un Āfrikai. Pateicoties smalkajiem izteicieniem, franču valoda ir populāra arī diplomātu un kultūras darbinieku vidē. Tiem, kas vēlas apgūt franču valodu, mēs piedāvājam skolas Parīzē un Francijas Rivjērā – Nicā, Kannās un Antibās.

Parīze
Francijas galvaspilsēta brīnumainā kārtā apvieno sevī senlaicīgo ar mūsdienīgo: Parīzes Dievmātes Katedrāli ar Pompidū centru vai, piemēram, Luvru ar 20.gs. stikla piramīdu uz pils klasisko līniju fona. Parīze – tā ir pilsēta, kas slavina arhitektūru, mākslu un kultūru.


Skola
Atrodas pašā Parīzes centrā, netālu no Luvras, Žorža Pompidū centra, operas un slaveniem franču veikaliem. Dibināta 1988.gadā, skola ir uzņēmusi vairāk nekā 25 000 studentu no dažādām pasaules malām. Tā ir dažādu organizāciju locekle - SOUFFLE (profesionāla organizācija kvalitatīvai franču valodas kā svešvalodas apmācībai), Maison de la France (tūrisma resors), ELITE (akreditējusi Parīzes Akadēmija).
Skolā ir 18 mājīgas auditorijas, kafejnīca, multimediju centrs ar pieeju Internetam, kā arī speciālas auditorijas ekskluzīvajiem klientiem.
Šeit strādā pieredzes bagāti pasniedzēji, kuru princips ir individuāla pieeja katram, bet tā ir viena no galvenajām garantijām Jūsu franču valodas apguves panākumos.
Min. vecums – 16 gadi.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1209161
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties