Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:986231
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.09.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas Hokeja federācija (LHF) un a/s Latfood kopīgi rīkoja akciju, kurā tika iesaistītas 20 hokejistu fotokartītes Latvijas Nacionālās izlases formas kreklos, kā arī to vārdi, taču atļauja, izmantot šo hokejistu fotokartītes, pašiem hokejistiem netika prasīta, to skaitā arī Artūram Irbem un Sandim Ozoliņam.
LHF sākotnēji piedāvāja A.Irbem un S.Ozoliņam 10 000$, lai viņi piekristu piedalīties Ādažu čipsu akcijā, taču šāds piedāvājums A.Irbi un S.Ozoliņu neapmierināja. Par spīti tam akcija tomēr tika uzsākta, izmantojot viņu fotokartītes, bez abu hokejistu piekrišanas. Tas A.Irbi aizvainoja, tādēļ viņš pēc Nacionālās hokeja līgas čempionāta beigām, kur pārstāv Karolīnas Hurricanes klubu, paziņoja ultimāta formā par nebraukšanu uz pasaules A grupas čempionātu hokejā pārstāvēt Latvijas valstsvienību, kamēr netiks doti paskaidrojumi un veikta vienošanās par notiekošo Ādažu čipsu akciju, kurā tiek izmantots Artūra Irbes vārds bez viņa paša piekrišanas. Artūrs Irbe skaidri un nelokāmi izteica savu attieksmi: “Runa nav par naudu, bet gan par attieksmi!” Tātad par godīgumu un atklātību!
Sākumā var likties, ka konfliktā ir iesaistījies vienīgi Artūrs Irbe un LHF ar a/s Latfood, kuru cēlonis ir Ādažu čipsu akcija, taču patiesībā tieši un netieši šajā konfliktā ir iesaistījušies daudzas personas, pat sabiedrības grupas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1218374
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties