Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:492943
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.10.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

1. Nodrošināt klientei drošu vidi/ apstākļus.
2. Veikt klienta novērtēšanu un piešķirt atbalstu (materiālu un/vai kādus sociālos pakalpojumus) klientes pamatvajadzību nodrošināšanai (Vai Maijai un viņas meitām ir kur dzīvot, vai ir ko ēst, vai mājās ir silti, vai ir apģērbs, vai pietiek nauda utml). Izvērtēt esošos un piesaistāmos resursus, vēlmes un vajadzības, identificēt problēmas,
3. Nodrošināt iespēju konsultēties un vērsties pie mediķiem par iegūto veselības problēmu ārstēšanu, kā arī īpaši steidzami nodrošināt ginekologa konsultāciju (Ja Maija vēlas pārtraukt nevēlamo grūtniecību, abortu drīkst veikt līdz 12. nedēļai!)
3. Sadarboties ar NVO, piemēram, centru “MARTA” vai “DROŠĀ MĀJA”, kur iespējams saņemt valsts apmaksātu sociālo rehabilitāciju, kas ietver drošu patvērumu, transporta izmaksas, dokumentu atjaunošanu, tulka pakalpojumus, pirmās nepieciešamības preces un dažādu speciālistu konsultācijas problēmsituācijas risināšanā.
4. Ziņot par CT gadījumu tiesībsargājošās institūcijās, policijā. Aicināt Maiju rakstīt iesniegumu un sniegt visu informāciju par noziegumā iesaistītajām personām, vietu un citiem datiem, kas nepieciešami nozieguma atmaskošanai.
5. Izveidot starprofesionāļu komandu Maijas problēmsituacijas risināšanā, kas ietvertu: policiju, sociālo darbinieku/ sociālo rehabilitētāju, mediķi, juristu, psihologu un citus speciālistus, pēc nepieciešamības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1388350
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties