Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:148748
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.03.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

NAP2020 3 galvenās prioritātes un to rīcības virzieni:
1) Tautsaimniecības saimniecības izaugsme: augstražīga un eksportspējīga ražošana un starptautiski konkurētspējīgi pakalpojumi; izcila uzņēmējdarbības vide; attīstīta pētniecība, inovācija un augstākā izglītība; energoefektivitāte un enerģijas ražošana.
2) Cilvēka drošumspēja: cienīgs darbs; stabili pamati tautas ataudzei; kompetenču attīstība; vesels un darbspējīgs cilvēks; cilvēku sadarbība, kultūra un personiskā līdzdalība kā piederības Latvijai pamats.
3) Izaugsmi atbalstošas teritorijas: ekonomiskās aktivitātes veicināšana reģionos – teritoriju potenciāla izmantošana; pakalpojumu pieejamība līdzvērtīgāku darba iespēju un dzīves apstākļu radīšanai; dabas un kultūras kapitāla ilgtspējīga apsaimniekošana.
Prioritāšu galvenie mērķi: ilgtspējīga Latvijas ekonomikas izaugsme ar pieaugošu valsts konkurētspēju starptautiskajos tirgos; radīt spēcīgu vidusšķiru u nodrošināt tautas ataudzi Latvijā – valstī, kur ikkatram cilvēkam ir iespējas gādāt par savu, savu tuvinieku un Latvijas attīstību; radīt līdzvērtīgākas darba iespējas un dzīves apstākļus visiem iedzīvotājiem, izmantojot teritoriju attīstības potenciālus un unikālos resursus; stiprināt Latvijas reģionu starptautisko konkurētspēju, palielinot Rīgas kā Ziemeļeiropas metropoles un citu nacionālās nozīmes attīstības centru starptautisko lomu.

Autora komentārsAtvērt
Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties