Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:632891
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

17. Ministru kabineta noteikumi Nr.618. Dezinfekcijas, dezinsekcijas un deratizācijas noteikumi.
Deratizāciju veic mēra gadījumā, ja infekcijas slimības perēklī ir konstatēti grauzēji (peles vai žurkas) vai ir aizdomas par to esību.
Kā es izmantošu savā praksē: Manā uzņēmumā vienmēr būs tīrība, tāpēc katru dienu tiks veikta tīrības kontrole visas ēdināšanas uzņēmuma telpās. Ja parādīsies ķīmisko vielu risks, tad tiks veikta dezinfekcija; ja parādīsies kukaiņi, tad tiks veikta dezinsekcija; ja parādīsies risks, ka manā uzņēmumā ir grauzēji, piemēram, peles vai žurkas, tad tiks veikta deratizācija. Laikā, pagaidām, netiks atrasti grauzēji, netiks gatavoti ēdieni, jo var pastāvēt risks, ka tie ir kaitīgi vai saindēti.
18. Preču un pakalpojumu drošuma likums. 9.pants.
Aizliegts ražot, piedāvāt, pārdot vai citādi izplatīt, importēt un eksportēt tādas preces, kuras nav pārtikas produkti, bet kuru forma, smarža, krāsa, izskats, iepakojums, marķējums, tilpums vai izmēri var vedināt personas, īpaši bērnus, uzskatīt tās par pārtikas produktiem un tāpēc likt mutē, sūkāt vai norīt, radot risku dzīvībai vai veselībai — iespējamu nosmakšanu, saindēšanos vai gremošanas trakta perforāciju vai aizsprostošanos.
Kā es izmantošu savā praksē: Es, ka ēdināšanas uzņēmuma īpašnieks, neizmantošu tāda piegādātāja pakalpojumus, kas ražos tādus pārtikas produktus, kas var kaitēt gan manam biznesam, gan klientu veselībai. Es negribēšu, lai cilvēki pēc tam domātu par manu restorānu, kā par kaut kādu saindēšanas vietu Nr. 1, tāpēc es izmantošu tikai tāda piegādātāja pakalpojumus, kam es varēšu uzticēties.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −8,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1381512
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties