Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:260617
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.02.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Majors bija pats galvenais fermā pirms sacelšanās. Sacelšanās ir bija viņa ideja, ko pats realizē, bet nepiedzīvo.Majors ir attēlots kā Vladimirs Iličs Leņins.

Sniedziņš bija cūka- līderis, novatorisks. Viņš izdomāja kaujas stratēģiju un plānus, ideju ģenerators. Teicams stratēģis un ideālists. Sniedziņš bija ļoti līdzīgs Napaleonam. Šie abi vēlējās gūt virsroku ekonomikā un politiskajā sistēmā.

Bokseris laipns, uzticams, lojāls, centīgs.

Mollija ir viena no Orvela mazsvarīgākajiem varoņiem, bet viņa attēlo kaut ko ļoti svarīgu. Viņai acīmredzot neinteresē politika, Mollija tikai grib sasiet savus matus ar lentīt, ēst cukuru un lietas, kuras nav atļautas. Mollija ir iedomīgi skaista ķēve. Viņas aizbraukšana liek citiem padomāt vai viņa patiešām ir dumja.

Cūkas tiek izmantotas tāpēc , lai tās palīdzētu Napaleonam. Tās simbolizē pastāvošā komunisma piekritējus un Staļina draugus. Cūkas dzīvo greznībā un priecājas par sabiedrības atbalstu. Grāmatas beigās Orvels uzsver, ka :” Ferma ir palikusi bagātāka, nepadarot pašus tās iemītniekus bagātus izņemot, protams, cūkas un suņus.”

Suņi ir domāti kā Staļina miesassargi. Tie ir viltīgi aizstāvji Napaleonam un cūkām, neskatoties uz to, ka tie nerunā.Orvels pat runā par suņiem kā par robotiem, parādot, ka nemāk paši domāt.

Aitas ir dumjākais sabiedrības slānis. Viņas saprot revolūcijas mērķus un svarīgākais ir pateikt lozungu ''Četras kājas labi, divas slikti.''…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties