Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:821351
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Romānā notikumi tie skatīti no tīņa – Leo – redzējuma. Viņš ir kā šī stāsta stāstītājs.

Pirmajā skolas dienā Maikas vidusskolā ieradās meitene, kura, savādi ģērbusies un pār plecu pārkarinājusi Havajas ģitāru, uzreiz piesaistīja citu skolēnu uzmanību. Līdz šim viņa skolā nebija gājusi. Visu bija apguvusi mājās. Kad viņā pārvietojās, visi ar acīm tai sekoja, pat sāka tenkot. Viņa klasē ar sevi iepazīstināja kā ar Zvaigžņu Meiteni. Jau pirmajā pusdienlaikā pēc maltītes viņa visus pārsteidza, spēlējot un dziedot savu Havajas ģitāru.
Jau nākamajā dienā Hilarija Kimbla apgalvoja, ka viņa nav īsta. Ieliktene, pārpratums, vienalga kas, tikai ne īsta. Viņa neiredzēja Zvaigžņu Meiteni.
Izbrīnu visos radīja tas, ka viņa nez no kurienes zināja visu vārdus, un, kad viņiem bija dzimšanas diena, apsveica ēdnīcā, spēlējot ģitāru un dziedot Happy Birthday.
Viņa gaiteņos sveicināja nepazīstamus skolniekus, bet ārpus skolas, ja vien kādam bija atgadījusies kāda nelaime, viņa atrada veidu kā atbalstīt, uzmundrināt un palīdzēt, paliekot anonīma. Svētkos viņa ļaudīm ko uzdāvināja, lai iepriecinātu. Viņa nežēloja ne naudu, ne savu darbu, lai kādam kaut vai tikai liktu pasmaidīt.
Atkal sākoties skolai, atsākās arī futbola spēles, kuras apmeklēja retais skolēns. Pirmajā gada spēlē uz laukuma bija parādijusies Zvaigžņu Meitene un visu laiku lēkājusi, un uzmundrinājusi, tā pārsteidzot tiesnešus, dalībniekus un karsējmeitenes. Starplaikā viņa kopā ar orķestri spēlēja savu Havajas ģitāru. Viņa atdzīvināja spēli un līdz nākamajai dienai par to jau zināja visa skola. Uz nākamo spēli ieradās vairāk nekā tūkstotis skatītāju, bet viņa neieradās. Visi sadrūma.
Nākamajā nedēļā karsējmeiteņu kapteine Melorija Stilvela uzaicināja Zvaigžņu meiteni iestāties komandā, bet viņa nešķita kā īstena karsējmeitene – par to liecināja vienīgi viņas drānas, jo savos darbos un uzvedībā viņa nemainījās. Nekad tik daudzi cilvēki nebija ieradušies uz futbola spēli, lai redzētu karsējmeiteni, cik daudzi bija atnākuši uz nākošo spēli. Ieradās gan skolēni, gan skolotāji, gan skolas absolventi. Viņi bija sajūsmināti un nepamanīja, cik patiesībā pati spēle bijusi garlaicīga, un, ka skolas komanda “Elektroni” atkal zaudēja.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1178644
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties