Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:318412
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šī datu bāze ir izveidota uzņēmumam ar nosaukumu “Tortes”, kas nodarbojas ar tortu ražošanu un vairumtirdzniecību veikaliem. Datu bāze ir veidota tā, lai maksimāli atvieglotu datu ievadi un uzskaiti.
Datu bāzi atver izvēloties pogu Start / Programms / Microsoft Access un tad atbilstošo datu bāzi ar nosaukumu Tortes. Atveroties datu bāzei, mēs ieraugām galveno Switchboard logu, kur ir redzams, kas tā ir par datu bāzi un ko ir iespējams aplūkot, šajā gadījumā tās ir pogas: Pasūtītāji, Pasūtījumi, Tortes un Ražošana. Uzklikšķinot uz jebkuras no šīm pogām, mēs varam izvēlēties ar ko darboties sīkāk:
izvēloties Pasūtītājus, parādās jauns logs, kas piedāvā: Ievadīt jaunu pasūtītāju, rediģēt agrākos pasūtītāju datus vai atgriezties uz galveno Switchboard logu. Ja tālāk izvēlamies pogu Jauns pasūtītājs, atveras forma Pasutitaji1, kur uzreiz varam vadīt iekšā jaunā pasūtītāja datus. Ja ir vairāki jauni pasūtītāji, tad, ievadot datus pirmajam, atliek nospiest pogu Jauns pasūtītājs un ievadīt nākamā klienta datus. Ja dati ievadīti nepareizi vai veikals atsakās būt par mūsu klientu ierakstu var dzēst ar podu Nodzēst. Ar pogu Atpakaļ ir iespējams nokļūt galvenajā Switchboard logā;…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties