Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:570455
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Daudzfaktoru analīze. Tas ir vispārējs termins un nav specifiska analīzes forma. Daudzfaktoru analīzes kārtošanas specifiskā tehnika sevī ietver faktoru analīze, detalizēta analīze, daudzkārtēju mijiedarbību, daudzkārtēju regresiju, virziena analīzi starp citiem.
Iedalīšana. Pamata iesniegšanas formāts šai analīzei ir ziņot visus individuālos gadījumus. Tiek fiksētas raksturīgās pazīmes katram gadījumam, saskaņā ar izpētes nosacījumiem un ņemot vērā jautājumu mainīgumu.
Ir vēl vieglāks veids – ar nešaubīgu detaļu un sīkumu zaudēšanu – šajā gadījumā dotie dati tiek izšķirti pēc sadales. Visi dati tiek sadalīti frekvenciālos periodos. Šis veids nedod pilnīgu un sīku priekšstatu.

Vidējās tendences mērījumi (moda, mediāna, vidējais aritmētiskais) un dispersija. To izmantošana dažādiem mērījumu līmeņiem.
Centrālā tendence. Pēc vienkārša ziņojuma, var izvēlēties starp iespēju prezentēt datus vai kā vidēja tipa kopsavilkumu vai arī kā centrālās tendences ziņojumu. Izvēle šajā gadījumā ir starp modu (visbiežākā īpašība, gan grupēta, gan negrupēta), vidējo aritmētisko un mediānu (vidējā īpašība sadales pakāpē pieņemtajos apzīmējumos).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties